0-9
(644)
(195)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(126)
(14)
(1)
(60)
(6)
(1)
(17)
(403)
(465)
(50)
(36)
(6)
-
(256)
(186)
(27)
(24)
(2)
(2)

Topmerk fashion

1-108of497resultaten

Sortering

Tommy Hilfiger
1-108of497resultaten
vorige pagina
12345volgende pagina

Tommy Hilfiger


Je kunt je niet voorstellen dat Tommy Hilfiger nog maar sinds 1985 bestaat. Thomas Jacob Hilfiger richtte het merk omdat hij merkte dat er te weinig aanbod was tussen formeel en casual. De zogeheten preppy kledingstijl van Tommy Hilfiger moest het verschil maken tussen beide stijlen. Je kunt de polo’s en overhemden van Hilfiger tegenwoordig overal tegenkomen. Van Lagos tot Tokyo, het merk is overal te vinden.
Hoe Tommy Hilfiger ooit heeft kunnen uitgroeien tot een merk van dit formaat is ondertussen voor niemand een geheim meer. Door de beste ontwerpers aan te trekken, uitdagende reclamecampagnes op touwen te zetten en keer op keer het merk opnieuw uit te vinden, is Tommy Hilfiger nog net zo actueel als 30 jaar geleden.
Tommy Hilfiger kleding is alleen niet altijd even betaalbaar. Een Tommy Hilfiger blazer kan zo richting de honderden euro’s gaan. Een paar sneakers? Ook daar kun je de portemonnee voor trekken. Onze Tommy Hilfiger outlet helpt je voor een leuke prijs de mooiste items te vinden!
Hoe kan je ooit misgaan met een nieuwe Tommy Hilfiger trui?
Kan jij je nog de dag herinneren dat jouw eerste Tommy Hilfiger trui in je kledingkast te vinden was? Dat je al wist dat je die dag de hele tijd je nieuwe Tommy Hilfiger trui zou gaan dragen?
Heerlijk warm, goede kwaliteit en vooral in de stijl waar je bij Tommy Hilfiger op kunt rekenen. Jouw nieuwe trui sluit naadloos aan op jouw stijl. Hoe Tommy Hilfiger dat altijd doet, is een raadsel. Op de een of andere manier kun je gewoon niet misgaan met een Tommy Hilfiger trui. En jouw nieuwe sweater, hoodie of pullover is daar maar weer eens het bewijs van.
Een jas waar je jarenlang op kunt rekenen
Truien mogen dan wel het populairste Tommy Hilfiger kledingstuk zijn, de jas is er een voor de groei. Kinderen zullen jaren achtereen met plezier van hun Tommy Hilfiger gebruik kunnen maken. Lekker banjeren, kruipen door tunnels of klauteren in het speeltoestel. Eén ding is zeker, hun Tommy Hilfiger jas zal het overleven.
Voor volwassenen is dit een net zo’n belangrijk onderdeel. Want als je niet wilt dat het ieder jaar weer nodig is om op zoek te gaan naar een nieuwe jas, is het een no-brainer om voor een modemerk als Tommy Hilfiger te kiezen.
Dat is natuurlijk lang niet de enige reden om voor de jassen van Tommy te gaan. De stijl van Tommy Hilfiger jassen zijn niet alleen dit seizoen maar ook de komende seizoenen in. Dit is de kracht van de geweldige ontwerpers dat het modemerk rijk is.
Schoenen van Tommy Hilfiger, een schot in de roos
Tommy Hilfiger schoenen zijn in vergelijking met andere kleding van het merk verrassend betaalbaar. Waar je voor een mooie manteljas al snel honderden euro’s kwijt bent, zijn Tommy Hilfiger vanaf honderd euro al te koop. Je kunt dan wel raden voor wat voor spotprijzen je Tommy Hilfiger schoenen in onze outlet kunnen vinden.
De populairste modellen zijn onder te verdelen in witte, casual sneakers met een buitenvoering van leer. Liever iets wat ook naar het strand gedragen kan worden? Dan zijn de canvas sneakers van Tommy Hilfiger een must. Voor ieder moment geschikt, of dat nu een feestje of spelletjesavond is.
Van een Tommy Hilfiger horloge tot riem of muts!
Behalve de gebruikelijke kledingstukken, is Tommy Hilfiger bekend om zoveel meer dan alleen een trui of een jas. Wist jij bijvoorbeeld dat Tommy Hilfiger prachtige horloges maakt? En dat sommige horloges af te stijlen zijn met een bijpassende riem?
Zelfs mutsen, sjaals en wanten zijn voor de wintermaanden ontworpen zodat je stijlvol de winter ingaat. Wat ons betreft, kun je bij Tommy Hilfiger voor je complete outfit terecht.
Wanneer is Tommy Hilfiger in de sale?
Je bent intussen lekker warm gemaakt voor de Tommy Hilfiger kleding bij limango. Dat gaat vast een prijzig winkelmandje worden. Of toch niet?
Onze Tommy Hilfiger sale is niet te vergelijken met je gebruikelijke uitverkoop. De Tommy Hilfiger sale van limango geeft je tot wel 80% korting op onder andere jassen, truien, horloges en schoenen. Zelfs de nieuwste collecties zijn binnen enkele maanden al in onze sale te vinden. Hierdoor loop je in de laatste stijl Tommy Hilfiger kleding rond zonder dat je hier de hoofdprijs voor hebt neergelegd.
Hoe valt Tommy Hilfiger?
Wil je weten hoe Tommy Hilfiger jassen vallen? Of de schoenen? Dan hebben we goed nieuws voor je: vrijwel alle Tommy Hilfiger kleding valt naar waarheid. Je kunt je normale maatvoering aanhouden, zodat je altijd de juiste maat hebt!
Waarom is Tommy Hilfiger zo duur?
Tommy Hilfiger is duur omdat het merk uitsluitend gebruik maakt van kwalitatieve materialen, het veel geld in marketing investeert en alleen de beste ontwerpers aanneemt. Dit zorgt ervoor dat je altijd op prachtige collecties kunt rekenen. In onze Tommy Hilfiger sale, ben je echter een stuk goedkoper uit en is Tommy Hilfiger opeens helemaal niet meer zo duur!

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite