0-9
(677)
(214)
(21)
(89)
A
(1)
(2)
(5)
(2)
(61)
(19)
(1)
(43)
(5)
(1)
(709)
(2)
(20)
(27)
(9)
-
(43)

Tramontana

1-43of43resultaten

Sortering

Tramontana
1-43of43resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

♥ Tramontana Damesmode tot 80% korting bij limango ♥

Tramontana dameskleding Outlet
Complete looks voor de moderne, zelfverzekerde vrouw. Dat is in een zin de beste omschrijving van het merk Tramontana. Opgericht in 1983 wordt het merk anno 2017 verkocht door meer dan 700 verkooppunten. De kleren van Tramontana staan bekend om opvallende prints en verrassende details. Doordat de kleren eindeloos te combineren zijn creëer je met Tramontana eenvoudig de perfecte outfit die jou een fantastische uitstraling geeft.
Waar staat het Tramontana voor?
Tramontana staat voor kleding die met passie en plezier gemaakt is. De fabrikant van dameskleding staat onder andere bekend om haar prachtige jurken, maar ook om andere kledingstukken die gemaakt worden. Daarnaast maakt Tramontana maar liefst acht onderscheidende collecties waarmee vrouwen voor iedere gelegenheid gekleed kunnen gaan. Dus of je nou opzoek bent naar een outfit voor een casual gelegenheid, of juist een outfit die erg netjes is voor bij bijzondere aangelegenheden, bij Tramontana is er altijd een outfit die bij je past.
Welke kleding maakt Tramontana allemaal?
Tramontana verzorgt, schoenen uitgezonderd, je garderobe van top tot teen. Jurken, treggings, blazers, rokken, shirts, blouses en nog veel meer kledingstukken kan je krijgen van Tramontana. De kleren staan erom bekend erg gevarieerd te zijn. Zo vind je bij Tramontana bijvoorbeeld vesten en truien met een leuke indianen- of natuurprint, maar ook effen gekleurde tunieken, tops en jassen. Zo heeft Tramontana voor alle dames die vol zijn met zelfvertrouwen de perfecte fashion. Alleen bij limango vind je de grootste Tramontana outlet in onze online shop. Zo is er altijd een geschikte Tramontana sale voor iedereen. Tramontana online kopen doe je dus bij limango!
In welke maten is Tramontana beschikbaar?
Het fijne van de kleren van Tramontana is dat de fabrikant heeft besloten om ze in een erg brede maten range beschikbaar te maken. Van XS t/m XXL of XXXL, of van maat 34 t/m 46. Op deze manier kan iedere dame stralen met haar outfit en er goed gekleed uitzien in een mooie tregging, jurk of ander kledingstuk van Tramontana.
Gaan de kleren lang mee?
Bij limango verkopen we alleen kleren van de beste merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit. Naast de modieuze prints, stijlvolle kleuren en patronen en gevarieerde kledingstukken staan de kleren van Tramontana er dus ook om bekend dat ze lang meegaan. Dit in tegenstelling tot sommige goedkope merken die na een aantal wasbeurten of een tijdje intensief dragen worden uitgerekt en niet meer lekker zitten of hun pasvorm verliezen. Met de kleren van Tramontana weet je dus zeker dat je er niet alleen hip, modieus, trendy en vol zelfvertrouwen bijloopt, maar ook nog eens dat je extra lang van je kleren kan genieten.
Zijn er ook andere merken te koop bij limango?
Naast Tramontana vind je nog veel meer andere mooie dames kleding van allerlei top fabrikanten. Van casual kleren tot avondkleding, bij limango ben je aan het juiste adres voor alle topmerken! Zo kies je in onze collectie o.a. uit Vero Moda, Levi’s, Foggy of Ulla Popken. Door ons grote aanbod van topmerken is er altijd wat te kiezen en voor ieder wat wils. Op die manier kan iedere vrouw de perfecte vulling voor haar kledingkast samenstellen, tegen de prijzen die je van ons gewend bent. Immers, bij limango koop je alle kleding altijd met de hoogste kortingen! Doordat we er geen dure winkels op na houden en grote magazijnen kunnen we onze prijzen laag houden. De winst die we hiermee halen rekenen we direct door aan onze leden, jij dus! Hierdoor kies je altijd uit de beste merken tegen de beste prijzen. Wel zo’n fijn idee wanneer je opzoek bent naar stijlvolle kleding.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite