0-9
(643)
(196)
(15)
(90)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(122)
(13)
(1)
(60)
(6)
(1)
(1)
(3)
-
(4)

Vagabond

1-4of4resultaten

Sortering

Vagabond
1-4of4resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Vagabond schoenen uitverkoop | Schoenen Outlet voor heren en dames | SALE

Vagabond schoenen online bestellen | Veterboots voor heren en dames | limango
Het schoenmerk Vagabond bewijst: schoenmaken is een vak. Het merk biedt modieuze schoenen voor dames en heren in diverse soorten en modellen. Van casual instappers en sneakers tot enkellaarzen, boots en veterschoenen. Voor elke schoen geldt dat ze duurzaam gemaakt worden en de bewuste keuzes in het designproces zorgen voor schoenen van topkwaliteit. Vagabond footwear koop je natuurlijk in de limango outlet. Met uiteenlopende maten en stijlen zit er vast ook iets voor jou tussen.
Vagabond schoenen voor dames | Enkellaarsjes
Vagabond schoenen zijn een goede investering voor vrouwen die kwaliteit zoeken in hun schoen. De enkellaarsjes uit de collectie combineren bijvoorbeeld uitstekend onder een pantalon en nette blouse van S. Oliver, maar passen ook perfect bij een jurkje van Desigual of bij een kokerrok. Dankzij de hoogte zijn enkellaarzen ideaal tijdens seizoenen als de herfst en de lente: niet te warm en niet te koud. In de koude wintermaanden kiezen vrouwen natuurlijk het liefst voor hoge laarzen. Met een strakke jeans stoer, met een jurk van Esprit juist klassieker van uitstraling. Vagabond heeft diverse leren boots in de collectie, die je in de sale natuurlijk koopt in de outlet van limango. Voor de zomer heeft Vagabond fijne instappers, sandalen en sneakers: nonchalant ogend, maar goed voor de voet en zeer comfortabel om te dragen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Vagabond Zoe? Deze sneaker is simpel, stoer en van zichtbare kwaliteit. En staat de dikke zool van de Zoe je aan, dan is de Vagabond Keira of Casey misschien ook wel iets voor jou. Is het echt warm en trek je graag fijne sandalen aan, kijk dan eens naar de Erie sandaal. Zo zie je; er valt genoeg te kiezen.
Vagabond schoenen voor heren
Ook voor mannen heeft Vagabond een mooie schoenencollectie. Stoer of juist net, de keuze is aan jou! Heren die regelmatig een maatpak dragen kunnen bij het merk terecht voor een chique veterschoen. Deze zakelijke schoen in leren of su?de uitvoering geeft een jeans bovendien een nette uitstraling. Ook de halfhoge chelseaboots van Vagabond zijn bij veel mannen favoriet, zeker in de koudere herfst- en wintermaanden. Dit model loopt lekker en geeft voldoende ondersteuning op een lange dag. Ze zijn dan ook in veel maten verkrijgbaar, zodat iedereen ervan kan profiteren. De sneakers van Vagabond vallen – net als gympen van Vans, Adidas of Converse - in de smaak bij mannen die wat meer casual gekleed gaan in kleding van bijvoorbeeld Lacoste: sneakers combineren namelijk uitstekend met een denim- of chinobroek! Kijk bijvoorbeeld eens naar de Vagabond Kasai sneakers. Het Kasai model is, net als de Cintia, heel basic. Dit maakt de sneakers juist mooi.

Wat is Vagabond voor merk?

Vagabond is een Zweeds schoenenmerk. Kleding, accessoires en schoenen uit Scandinavische landen staan voor tijdloze kwaliteit. Dat is bij Vagabond niet anders. De klassiekers uit de collectie voor zowel dames als heren zijn helemaal van nu en lopen stuk voor stuk comfortabel. Bij het ontwikkelen van de modellen en maten staan zowel de klant als het milieu voorop. Vagabond vindt het belangrijk dat ze controle hebben op het volledige maakproces van de schoenen. Van ontwerp tot vervaardiging: alles gebeurt in eigen huis op een duurzame manier. Dat geldt voor de sneakers en instappers net zo goed als voor de enkellaarzen en chelseaboots. Schoenmaken is een ambacht en daarom zet Vagabond in op vakmanschap, goede arbeidsomstandigheden en langdurige relaties met leveranciers. Alleen dat kan volgens Vagabond resulteren in goede kwaliteitsproducten, waar jij jarenlang plezier van zult hebben.
Hoe vallen de schoenen?
De damesschoenen en de modellen voor heren van Vagabond dragen comfortabel. Daarbij maakt het niet uit of je nu een ballerina, veterschoenen of laarzen draagt. De ontwerpers en ambachtslieden gaan voor optimaal comfort en de beste draagbaarheid in elke schoen, waarin je heerlijk kunt lopen, wandelen en stappen. De schoenen vallen niet groot of klein, dus je kunt het beste je eigen schoenmaat kiezen. Omdat duurzaamheid bij Vagabond hoog in het vaandel staat, mag je rekenen op een degelijke schoen die niet snel slijt en tegen een stootje kan. Dat geldt voor de instappers net zo goed als voor de boots met verstevigde neus en hiel en goede profielzolen.
Waar koop ik Vagabond schoenen?
Net als andere schoenmerken van Tamaris, Reebok, Asics, Teva en Birkenstock koop je Vagabond schoenen natuurlijk in de limango outlet! Je vindt hier zowel voor dames als heren een mooie selectie uit de collectie van Vagabond, voor een extra scherpe prijs. Kies je favoriete sneakers, sandalen, veterschoenen of ander footwear van Vagabond direct uit de sale en profiteer van mooie kortingen! Weet jij al waar je voor gaat? Wordt het de Kasai, Zoe, Cintie of toch een ander model?

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite