0-9
(646)
(201)
(15)
(89)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(130)
(16)
(1)
(60)
(6)
(1)
(1)
(24)
(19)
(4)
(1)
-
(41)
(41)
(8)
(8)

Villeroy & Boch

1-49of49resultaten

Sortering

Villeroy & Boch
1-49of49resultaten
vorige pagina
1volgende pagina

Villeroy & Boch Servies Goedkoop Online Kopen | SALE -80%

Villeroy & Boch Servies - Outlet Met Hoge Kortingen!


Graag het mooiste Villeroy & Boch servies goedkoop kopen? Dan is de wonen outlet van limango echt iets voor jou. Limango snapt namelijk maar al te goed dat je je kast graag vol zet met mooi Villeroy & Boch servies. Daarom is het Villeroy & Boch servies in de outlet van limango met fijne kortingen aan te schaffen. Zo is het voor iedereen mogelijk om van mooie glazen, prachtige borden en chique koffiekopjes te genieten. Dit maakt van iedere maaltijd weer een feestje. Of haal het alleen bij speciale gelegenheden uit de kast, zodat het nog langer mooi blijft. Met een mooi servies van bijvoorbeeld Villeroy & Boch ziet de dinertafel er namelijk een stuk luxer uit. En dat wil jij toch ook?
Het traditionele Villeroy & Boch servies
Villeroy & Boch servies is verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo zijn er bijvoorbeeld ontbijtborden, grote borden en koffiekoppen met bloemenprints. De Mariefleur lijn van Villeroy & Boch is hier een goed voorbeeld van. Het Mariefleur ontwerp doet wat denken aan de stijl van vroeger en roept dan ook echt een nostalgisch gevoel op. En precies die gezellige sfeer is perfect om de dag mee te beginnen. Zet de Mariefleur serviesset op de ontbijttafel, schenk een heerlijk kopje koffie in en pak er een lekkere aardbeienjam bij. Je hoeft alleen nog de krant open te slaan en de rustige start is compleet.
De glazensets van Villeroy & Boch
Naast het Villeroy & Boch servies met traditionele bloemen is er natuurlijk nog meer keuze. Houd je meer van een eenvoudige en elegante stijl? Bekijk dan eens de glazen van Villeroy & Boch. Er zijn bijvoorbeeld wijnglazen voor rode wijn, wijnglazen voor witte wijn en prachtige glazen voor water. Door de ronde vormen, soepele lijnen en mooie glans zien deze Villeroy & Boch glazen er telkens weer prachtig uit. Deze glazensets van Villeroy & Boch laten je wijn dan ook net wat beter smaken en zijn de perfecte finishing touch van een gedekte tafel. Schaf je direct een set aan die 6-delig is, dan genieten gasten altijd met je mee. Zet alleen nog een fles wijn en karaf water op tafel en hef het glas op de gelegenheid. Maar naast deze chique glazen, zijn er ook nog gekleurde Villeroy & Boch glazen en glazen met een motief. Dit is een leuk alternatief voor wie graag mooie Villeroy & Boch glazen op tafel zet, maar wel graag eens anders wil. De gekleurde glazen van Villeroy & Boch hebben namelijk een mooie vintage look. Leuk voor de liefhebbers!
Het alledaagse Artesano servies van Villeroy & Boch
Heb je een bijzondere serviescollectie van Villeroy & Boch of een ander merk, dan bewaar je dit natuurlijk voor speciale gelegenheden. Dit betekent wel dat je nog servies voor het dagelijks gebruik nodig hebt. Gelukkig heeft Villeroy & Boch dat ook en bovendien is het bij limango scherp geprijsd. Bekijk bijvoorbeeld eens de volledig witte Artesano borden, koffiekoppen, koffieschoteltjes en bekers. Met een 6-delig ontbijtservies van Artesano heb je iedere dag weer een complete en rustige ontbijttafel. Of ga voor wat vrolijkheid in je keuken en kies juist voor servies met wat kleur. Daarnaast is dit servies ook nog aan te vullen met Villeroy & Boch bestek. Ga bijvoorbeeld voor een 30-delig bestek en maak je keuken in één keer compleet. Zo geniet je dagelijks van kwaliteit.
NewWave: eenvoud met een twist
Houd je van een witte kleur en een strak ontwerp, dan is de NewWave collectie van Villeroy & Boch echt iets voor jou. Dit zijn onder andere borden, kommen en serveerschalen met een origineel ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan een volledig wit bord met golvende lijnen. Daarbij biedt Villeroy & Boch ook nog NewWave bestek in dezelfde stijl om de tafel compleet te maken.
Meer Villeroy & Boch
Maar niet alleen een Mariefleur lijn met bloemen, een moderne NewWave collectie en een 30-delig bestekset zijn zo besteld bij limango. Hiernaast vind je ook nog andere Villeroy & Boch spullen die goed van pas komen in de keuken. Kruidenpotjes, kandelaars, servetten, dienblaadjes en vazen zijn hier goede voorbeelden aan. Zo zie je maar; met Villeroy & Boch in huis is je tafel iedere dag weer mooi gedekt.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite