0-9
(644)
(200)
(14)
(87)
A
(1)
(3)
(5)
(3)
(1)
(125)
(16)
(1)
(59)
(5)
(1)
(2)
(5)
(49)
(109)
(45)
-
(76)
(56)

Wrangler jeans, shirts, truien, vesten

1-108of132resultaten

Sortering

Wrangler
1-108of132resultaten
vorige pagina
12volgende pagina

Wrangler


De eerste tekenen van het merk Wrangler dateren terug naar het jaar 1904. C.C. Hudson, een textielmedewerker, komt voor het eerst in een textielfabriek met kleding in aanraking. Tot het jaar 1943 flirt Hudson met het ondernemerschap. Hij ziet jarenlang hoe zijn werkgevers over kleding denken, wat voor ontwerpen langskomen en hoe machines worden ingezet om kleding te maken. Hj besluit definitief in 1947 het merk Wrangler op te richten. Dan al op hoge leeftijd, wordt de productie aan een compleet ander team overgelaten.
Rodeo Ben, een legendarisch ontwerper, wordt aan het werk gezet om de eerste Western jeans van Wrangler te ontwerpen. Tot ieders verbazing zijn de eerste modellen meteen een hit. Samen met de decennia eerder ontworpen overalls, zijn de jeans bepalend voor het imago van Wrangler.
Het is altijd leuk om wat meer te leren over de geschiedenis van dit wereldberoemde merk. Jij bent alleen vast nog nieuwsgieriger naar de Wrangler sale die we voor je hebben klaarstaan.
Laten we je niet langer ophouden dan nodig is. Ontdek de beste Wrangler jeans, shirts en jacks in onze outlet.

Op zoek naar een nieuw Wrangler jack?
Een goed jack komt altijd van pas. Als het toch net wat te koud is om zonder jas naar buiten te gaan of wanneer het plotseling gaat regenen. De meeste jacks bieden je bescherming van de meest voorkomende weersomstandigheden. Daarom is een Wrangler jack misschien wel de meest veelzijdige jas die er is. Je doet er daarom goed aan te investeren in een goede jas.
Er is alleen een probleem: er zijn tienduizenden jacks waar je uit kunt kiezen. Vrijwel ieder merk heeft wel een aantal jacks in het aanbod. Dat maakt het natuurlijk een stuk lastiger om een jack te vinden dat goed bij je past. Helemaal als je niet de hoofdprijs voor een je nieuwe jack wilt betalen. Gelukkig biedt Wrangler hier uitkomst.
Maar wees niet bang: limango helpt je natuurlijk ook weer hier uit de brand. Wij hebben een van de grootste online Wrangler outlets geopend waar je de beste jacks van bekende merken tegen zeer lage prijzen kunt kopen. Hierdoor bespaar je niet alleen, maar kun je met een kleiner budget een beter jack kopen dan wanneer je tegen de volle prijs het jack zou hebben gekocht.
Natuurlijk kom je voor de Wrangler jeans..
De kans is het grootst dat je onze Wrangler outlet bezoekt om een van de robuuste jeans te zoeken. Een goede Wrangler spijkerbroek laat je nooit in de steek, mede doordat Wrangler jeans wel tegen een stootje kunnen.
Bij de introductie van Wrangler jeans werden de broeken als eerst in de mijn- en landbouw gedragen. Werklieden konden met Wrangler altijd rekenen op een goede bouwkwaliteit. Hierdoor was het niet nodig om ieder seizoen een nieuwe broek te kopen. Wrangler gingen moeiteloos meerdere seizoenen mee.
Tegenwoordig zijn Wrangler jeans veelzijdiger te gebruiken dan alleen als werkbroek. Waar de originele Wrangler broeken er alleen in een straight fit waren, kun je ondertussen de jeans in slim, skinny, cropped en dad fit tegenkomen. De broeken zijn hierdoor met iedere outfit te stijlen.
Schoenen van hoge kwaliteit
Wrangler schoenen zullen net zo goed voor je zijn als een van de vele jeans die je van dit merk kunt kopen. In de Wrangler outlet, ontdek je dat het merk uitstekende schoenen maakt. Hoge boots of juist witte sneakers, Wrangler is tegenwoordig zoveel meer dan alleen de klassieke spijkerbroek.
Shirts, truien en overhemden
Het ligt voor de hand dat je vooral met de jeans van Wrangler bekend bent. Het grootste gedeelte van de collectie bestaat dan ook uit denim items, zoals korte broeken en spijkershirts. De ontwerpers van Wrangler hopen je echter met een nieuw aanbod kleding kennis te laten maken.
Wrangler maakt namelijk ook stijlvolle truien, t-shirts en vesten. Zelfs overhemden zijn in de workwear stijl van Wrangler verkrijgbaar. Het iconische logo is vrijwel altijd ergens op de kleding te vinden, waardoor je het merk op grote afstand zult herkennen.
De meeste bovenkleding van Wrangler kent een rustige stijl. Effen, grijze truien en vesten die je boven alle soorten jeans kunt dragen. Een overhemd met een blokjesmotief of juist een houthakkershemd: het behoort allemaal tot de mogelijkheden als je onze Wrangler sale bezoekt.
Waar koop ik Wrangler?
Wrangler jeans, shirts en andere kleding is te koop bij de online web outlet van limango. Behalve de vele Wrangler winkels en shop-in-shops, is het merk online veelvuldig te vinden. Als je er echter zeker van wilt zijn dat je ook nog een goede prijs voor je Wrangler kleding betaalt, kun je daar bij limango altijd op rekenen.
Hoe vallen Wrangler jeans?
Wrangler jeans vallen over het algemeen true-to-size. Specifieke pasvormen, zoals slim en skinny fit, kunnen smaller vallen. Dit is altijd te vinden in de omschrijving van het desbetreffende item.

Misschien bevallen deze producten je ook:

6.2 million limango packages per year

* Op basis van de adviesprijs van de fabrikant

** Alle prijsopgaven zijn inclusief belasting en exclusief verzendkosten

ᵃ Bij een minimale bestelwaarde van €15.

ᶜ Alle informatie & voorwaarden op www.limango.nl/invite